Una din misiunile noastre este aceea de a face serviciile digitale oferite de administrația locală mai accesibile și mai ușor de utilizat, pentru toți cetățenii și organizațiile din Municipiul Suceava.  Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a reuși.

Participând la studiul nostru, aveți șansa de a ne oferi informații valoroase, și de a ne ajuta să identificăm domeniile care ar putea beneficia de îmbunătățiri.

Vrem să aflăm cât mai multe despre experiența dumneavoastra cu serviciile electronice actuale, nevoile și așteptările legate de ele, precum și orice probleme sau provocări pe care le-ați întâmpinat până acum.

Studiul, parte a unui proces de consultare mai amplu, va consta dintr-un chestionar cu 9 întrebări, și estimăm că va dura aproximativ 3-5 minute să-l completați.

Pentru a participa la studiu, faceți clic pe butonul corespunzător de mai jos:

Cetățeni        Societatea civila        Mediul de afaceri 

Participarea este voluntară și toate răspunsurile vor fi păstrate anonime. Vom folosi rezultatele studiului pentru a informa dezvoltarea și implementarea de noi servicii digitale și îmbunătățirea celor existente.

Chestionarele studiului pot fi completate pana la 17 februarie 2023, ora 23:59.

Apreciem timpul acordat pentru a completa acest chestionar și pentru a furniza feedback valoros despre serviciile digitale oferite de administrația locală.

Inchide