Aplicația Suceava CityApp este o aplicaţie turistică dedicata zonei municipiului Suceava și aflată în permanentă dezvoltare, pentru a oferi turiştilor informaţii relevante şi de actualitate.

Este o aplicație dedicată atât turiștilor cât și localnicilor ce promovează informațiile referitoare la cele mai atractive puncte de interes și evenimente din zonă, la servicii (hoteluri, pensiuni, restaurante, baruri, magazine) și oferă alte informații de interes public.

Locația este folosită pentru a calcula distanța până la punctele de interes și este utilizată doar în timpul folosirii aplicației.

Toate punctele de interes conțin detalii precum: imagini, text, adresă, telefon fix/telefon mobil cu posibilitatea de apelare directă, adresă de e-mail cu posibilitatea de a trimite mesaj folosind funcția e-mail a telefonului, website, orar, locație pe Google Maps și opțiuni de navigație. Toate elementele pot fi sortate alfabetic sau după distanță. De asemenea, se pot folosi opțiuni de filtrare, în funcție de tipul punctului de interes.

Aplicația se poate descărca din magazinele online Google Play  pentru  Android și AppStore pentru  iOS sau scanând codul QR de mai jos:

Inchide