Primăria municipiului Suceava anunţă deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a Proiectului de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism Plan Urbanistic Zonal cu Regulament de urbanism aferent în baza unui aviz de oportunitate, iniţiat de FUNDAȚIA UMANITARĂ “CĂMINUL DE BĂTRÂNI SFÂNTUL IOAN CEL NOU” Suceava, pentru construire Corp administrativ, Corp cazare bătrâni, Corp restaurant, Spații depozitare, Plaformă aprovizionare, Corp dispensar, Biserică, Camera mortuară și clopotniță, locuri de parcare, sistematizare verticală, racorduri/branșamente, pe teren proprietate privată în suprafață de 17303 mp, identic cu parcela cadastrală nr.58367, situat în intravilanul municipiului Suceava pe  str. Cuza Vodă, nr.15.
  Documentaţia aferentă proiectului de hotărâre include: 
    - nota de fundamentare a proiectului de hotărâre; 
    - referatul de aprobare
    - raportul compartimentelor de specialitate;
    - textul complet al proiectului de hotărâre;
    - alte documente considerate relevante.
  Documentaţia poate fi consultată:
    - pe pagina de internet a instituţiei, la adresa  www.primariasv.ro, la secțiunea “Anunțuri”,
    - la sediul Primăriei municipiului Suceava din b-dul 1 Mai, nr. 5A, pe panoul de afișaj din holul principal de la parterul instituției;
    - la Compartimentul Strategii urbane și gestonare documentații de urbanism – camera 38;
    - proiectul de hotărâre se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la biroul de relaţii cu publicul al Primariei municipiului Suceava.
  Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunțului in ziar, astfel:
    - prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituţiei - anexat anuntului publicat la adresa  www.primariasv.ro , la secțiunea “Anunțuri”;
    - ca mesaj în format electronic pe adresele de e-mail: urbanism@primariasv.ro, primsv@primariasv.ro;
    - prin poştă, pe adresa: Primăria municipiului Suceava, b-dul 1 Mai, nr. 5A, cod postal 720224;
    - la sediul instituţiei, la Registratura Generală - parter, din b-dul 1 Mai, nr. 5A, între orele 8:00 – 16:00.
  Materialele transmise vor purta menţiunea "Propuneri privind elaborarea Proiectului de hotărâre pentru aprobare Plan Urbanistic Zonal (PUZ), pe str. Cuza Vodă nr.15, parcela cadastrală nr. 58367”.
  Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a instituţiei, la adresa www.primariasv.ro, secțiunea “Anunțuri”.
  Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris.
  Pentru cei interesaţi există şi posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de hotărâre, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociaţie legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituţie publică, până la data de 24.08.2023, inclusiv.
  Informaţii suplimentare se pot obține de la Compartimentul strategii urbane și gestionare documentații de urbanism, telefon: 0230212696 – int. 142, e-mail: urbanism@primariasv.ro.

Inchide