ÎN DATA DE 15 DECEMBRIE 2017, LA ORA 12:00, SE VA DEBLOCA PROGRAMAREA CU PRIVIRE LA DEPUNEREA DOCUMENTAŢIILOR DE TRANSCRIERE ALE CETÃŢENILOR CARE AU REDOBÂNDIT CETÃŢENIA ROMÂNÃ. PROGRAMAREA SE VA PUTEA EFECTUA PENTRU LUNILE IANUARIE, FEBRUARIE ŞI MARTIE 2018.

REGULAMENT
cu privire la programarea on-line în vederea transcrierii certificatelor de stare civilă privind cetăţenii care au redobândit cetăţenia română conform Legii nr 213/2013

Art. 1 Programarea în vederea transcrierii certificatelor de stare civilă se face direct pe site-ul primăriei, de către persoana interesată.
Art. 2  La Primăria municipiului Suceava se poate solicita transcrierea certificatelor de stare civilă pentru persoanele care au depus cererea de redobândire a cetăţeniei la Biroul Teritorial al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie Suceava, sau au depus jurământul de credinţă la misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale României acreditate în străinătate.
Art. 3 Inainte de programare vă rugăm să verificaţi informaţiile generale şi lista actelor necesare.
Art. 4  O programare se face doar pentru o singură lucrare, respectiv pentru transcrierea unui singur certificat pe un singur interval orar.
Art. 5 Dupa realizarea programării vă rugăm să verificati căsuţa de email, daca casuta este valida o sa primiti in email o confirmare cu data si ora programarii.
Art. 6 Programul de primire a documentaţiilor este de luni până miercuri, în intervalul orar 9-13, conform listei programărilor.
Art. 7 Neconcordanţa dintre datele înscrise în rubricile formularului de programare (NUME, PRENUME TITULAR ACT DE STARE CIVILA; anul naşterii; nume, prenume mandatar; număr şi dată ale  procurii) şi documentele prezentate în vederea transcrierii,   neprezentarea la data şi ora programată şi/sau lipsa actelor necesare transcrierii duc la anularea rezervării şi la reluarea procedurii privind programarea; pentru rezervarile care nu au completat numar de procura se vor prezenta titularii actelor in cauza.
Art. 8  NU SE ACCEPTĂ PROGRAMĂRI CARE NU CONŢIN DATELE REALE ALE TITULARULUI DE ACT.
Art. 9  Programarea este GRATUITĂ şi netransmisibilă.
Art. 10 În ZILE NELUCRĂTOARE, stabilite prin acte normative sau anunţate ulterior, nu se desfăşoară activitate de lucru cu publicul şi nu sunt valabile programările online.
Art. 11  Prin continuarea procedurii de programare online sunteţi de acord cu prelucrarea datelor personale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Art. 12 Data programarii și ora sunt alocate automat de către sistem în ordinea înregistrării.